preskoči na sadržaj
vijesti

Ples!

Leonarda Carević, učenica 3.c razreda plesom se bavi od svoje četvrte godine.

Od 2010.-2015. ritmika u udruzi Val. Od 2013, članica Bambi Kidsa. S klubom putuje na mnoga natjecanja.Uz veliki rad i trud te zalaganje trenerice Slobodanke Bobe Tintor , do sada je osvojila preko 50 zlatnih medalja u raznim vrstama plesa npr. Fit-kid, Fitness, JAZZ/MTV Dance, Cheerleading, Belly Dance.

  :: opširnije :: 


objavio: Nada Tomić  datum: 6. 7. 2016. 14:33

Podjela svjedodžbi

Podjela svjedodžbi će se održati u petak 1. srpnja 2016. 

u 9:00 sati za PRVE, DRUGE i ŠESTE razrede

u 10:00 sati za TREĆE, ČETVRTE, PETE i SEDME razrede.

  :: opširnije :: 


objavio: Božidar Nevžala  datum: 30. 6. 2016. 11:11

DOMOVINA U SRCU

Matea Mršo, 7.b razred, dobitnica je 2. nagrade literarnog natječaja Poljubi grumen zavičajne zemlje i pošapći „hvala“ u Radoboju te 3. nagrade Turističke zajednice grada Zagreba (1000,00 kn za unaprjeđenje rada Literarne družine), mentorica Ivanka Brađašević, prof.

Tema ovogodišnjeg natječaja TZGZ  bila je Skriveni  Zagreb (pročitajte nagrađeni uradak!) Svečana podjela nagrada održana je u restoranu Maksimir 7. lipnja 2016., nakon čega je uslijedilo razgledavanje Zoološkog vrta…

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Brađašević  datum: 23. 6. 2016. 12:09

Dan škole

Svečana priredba povodom Dana škole

OŠ Ante Kovačića

 

 

 

Pozivamo vas na obilježavanje Dana škole u srijedu, 25.5.2016.

Utakmice između profesora i učenika održat će se prema rasporedu:

15.30 ODBOJKA

16.30 NOGOMET

Obilježavanje Dana škole završiti ćemo svečanom priredbom koja će početi u 18.30!

DOBRODOŠLI 

  :: opširnije :: 


objavio: Božidar Nevžala  datum: 25. 5. 2016. 08:09

NAGRAĐENI I POHVALJENI UČENICI, ŠKOLSKA GODINA 2015./2016.

  :: opširnije :: 


objavio: Božidar Nevžala  datum: 24. 5. 2016. 14:34

Međunarodna klavirska natjecanja

Luka Vianello, učenik 5.c razreda naše škole i 3. razreda Osnovne glazbene škole Bonar ovog je svibnja sudjelovao na dva međunarodna klavirska natjecanja gdje je ostvario izuzetne rezultate u kategoriji "klavir solo".
Na 4. međunarodnom natjecanju u Italiji "4.Concorso Musicale, Citta di Palmanova" osvojio je prvu nagradu žirija.
Na 6. međunarodnom koruškom natjecanju u Sloveniji u Radlju ob Dravi u zahtjevnoj konkurenciji osvojio je srebrnu nagradu žirija.
Ujedno je Luka ovogodišnji apsolutni pobjednik među klaviristima u svojoj glazbenoj školi.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Derniković  datum: 24. 5. 2016. 14:24

I OVE SMO GODINE MEĐU NAJBOLJIMA IZ HRVATSKOGA JEZIKA

Ivan Tomić, učenik 8. e odjela i ove je godine predstavljao našu školu (deseti put zaredom) na državnome Natjecanju iz hrvatskoga jezika. Izniman prošlogodišnji uspjeh potvrdio je i na ovome XXI. Natjecanju, održanome u Zadru, osvojivši 2. mjesto u kategoriji osmih razreda na toj najvišoj razini natjecanja. Uz stručnu pomoć svoje mentorice Vesne Čondić Ivan se cijelu školsku godinu marljivo pripremao, a ključ je njihova zajedničkog uspjeha u radu s velikim interesom i veseljem.

Velike čestitke Ivanu sa željom da svoju ljubav i predanost prema radu i materinskomu jeziku nastavi i u svome srednjoškolskom obrazovanju, a njegovoj mentorici želimo još mnogo takvih učenika koji će ime naše škole pronijeti u cijeloj državi na ponos svih nas!

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Čondić  datum: 18. 5. 2016. 11:40

Veliko proljetno čišćenje

Iza nas je i ove školske godine još jedna uspješna rasprodaja "Veliko proljetno čišćenje"! 

Ove godine smo zahvaljujući rasprodaji uspjeli prikupiti 9.860,00kn. Sva prikupljena sredstva iskoristiti će se za nabavu projektora i platna koji još nedostaju u određenim učionicama i koji će u svakom slučaju olakšati nastavu i praćenje nastavnog sadržaja za učenike naše škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mladen Ćurić  datum: 12. 5. 2016. 16:32

Posjet gradu

Učenici trećeg razreda naše škole uvjerili su se koliko je bogata i zanimljiva povijest našega grada. Kako bi proširili znanje o prošlosti zavičaja, u utorak 26.04. obišli su Gornji grad i vidjeli brojne znamenitosti starog Zagreba: katedralu, Kamenita vrata, crkvu sv. Marka, kulu Lotrščak… Puno su o prošlosti grada naučili i u Muzeju grada Zagreba, a poseban doživljaj bio je posjet Saboru Republike Hrvatske. 

  :: opširnije :: 


objavio: Vladimir Jandrašek  datum: 28. 4. 2016. 14:26

Kovačić MINIS

Najmlađi učenici naše škole dobili su svoju službenu stranicu. 
"Kovačić minis" stranica je produženog boravka na kojoj možete pratiti naše projekte, vidjeti dječje radove i fotografije sa raznih događanja.
Pogledajte kako izgleda poslijepodne u Španskom.

KOVAČIĆ MINIS
 

  :: opširnije :: 


objavio: Sanja Petek  datum: 21. 4. 2016. 10:54

LiDraNo

 

Prošloga je tjedna od 4. do 6. travnja u Šibeniku održana 25. jubilarna državna Smotra literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva – popularni LiDraNo. Ove je godine prvi put našu školu predstavljao novinarski rad – putopisna reportaža Baku – grad u kojemu povijesno središte priča modernu priču LAURE GLASNOVIĆ, 8. e.
Laura i njezina mentorica Vesna Čondić bile su počašćene i ponosne što je prosudbeno povjerenstvo, koje čine istaknuti stručnjaci iz područja novinarstva, taj rad uvrstilo među petnaest najboljih iz cijele Hrvatske, čime su nastavile predstavljanje naše škole na najvišim razinama natjecanja i smotri.

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Čondić  datum: 18. 4. 2016. 12:00

DRŽAVNO NATJECANJE IZ MATEMATIKE

Državno natjecanje iz matematike održano je od 4. do 6. travnja 2016. u Primoštenu.

Patrik Pavić, 6.a razred, osvojio je 1. nagradu!!! To je već druga godina za redom da Patrik vrlo uspješno brani boje naše škole. Njegova mentorica prof. Mara Jakovljević četiri uzastopne godine sudjeluje sa svojim učenicima na državnim natjecanjima.

Bravo! Čestitamo Patriku i prof. Jakovljević na velikom trudu i savjesnim pripremama te postignutom sjajnom uspjehu koji našu školu svrstava  među državne pobjednike!

  :: opširnije :: 


objavio: Mara Jakovljević  datum: 14. 4. 2016. 15:44

TALENT SHOW

 

U sklopu humanitarne akcije „Omogućimo našoj djeci zanimljivo, interaktivno i lakše praćenje nastave te usvajanje nastavnog sadržaja!“ upoznali smo nevjerojatno talentirane natjecatelje TALENT SHOWA – OŠ Ante Kovačića!

FOTOGALERIJA

Video

  :: opširnije :: 


objavio: Mladen Ćurić  datum: 9. 4. 2016. 15:09

Infokup 2016

Od 15.-18. ožujka održano je

25. državno Natjecanje iz informatike i računalstva

pod nazivom Infokup 2016.

Patrik Pavić (6.a)  osvojio je drugo mjesto u kategoriji Algoritmi u programskom jeziku Python. Patrik se informatičkom svijetu predstavio još prošle godine osvojivši 3. mjesto na natjecanju Infokupa u kategoriji Algoritmi. Ovu školsku godinu sudjelovao je na mnogobrojnim natjecanjima u organizaciji Zagrebačkog računalnog saveza te na zasigurno najzahtjevnijem natjecanju pod nazivom HONI, s kojeg izdvajamo 5. mjesto u državi u kategoriji svih osnovnoškolaca. Svojim radom i izvrsnim rezultatima zaslužio je poziv na „Juniorsku hrvatsku informatičku olimpijadu“, JHIO 2016, koja će se održati u Krku 30. lipnja 2016.

Marko Vlaić  (8.c) i Patrik Pavić (6.a) predstavili su svoj softverski rad WNP (World needs programmers) u kategoriji Razvoj softvera. Iako nisu zauzeli mjesto na postolju, svojim samouvjerenim nastupom, izvrsnom idejom i veličanstvenom obranom rada zaslužili su mnogobrojne pohvale i čestitke. Skupnim 4. mjestom vraćaju se u Zagreb puni samopouzdanja i s puno volje za daljnim radom i dodatnim motivom za slijedeće izazove.

Ana Vajić (8.a) je u kategoriji Algoritmi u programskom jeziku Python osvojila 9. mjesto. Ovo je Anin izuzetan pothvat i jedno od većih iznaneđenja natjecanja, budući se ozbiljnije bavi programiranjem tek 6 mjeseci. Veliki napredak i svaka pohvala Ani.

Učitelj Mladen Ćurić, uz ulogu mentora na natjecanju sudjelovao je i kao član Državnog povjerenstva u kategoriji Razvoj softvera i poduzetništvo za srednje škole. Pripala mu je i velika čast podjele glavnih nagrada na završnoj svečanosti natjecanja u istoj kategoriji za osnovne i  srednje škole. Ipak najveća mu je čast bila uloga mentora ovim izuzetno nadarenim i vrijednim učenicima.

Važno je spomenuti i organizacijski doprinos naše škole u Infokup natjecanju. Škola je dugi niz godina domaćin Županijskog natjecanja u  informatici – računalstvu Infokup u kategoriji Razvoj softvera i poduzetništvo za osnovne i srednje škole. Nadamo se da će ovi izvrsni rezultati i sve aktivnosti u školi biti poticaj svim budućim natjecateljima kako bi i oni s ponosom predstavljali našu školu na svim razinama natjecanja.

Čestitamo našim učenicima i želimo mnogo uspjeha u nastavku školovanja!

  :: opširnije :: 


objavio: Mladen Ćurić  datum: 22. 3. 2016. 23:25

Najbolji strijelac turnira

Luka Ivanković učenik je 3. b naše škole i trenira nogomet u NK ŠPANSKO od veljače 2014. godine.

Na 12. zimskoj nogometnoj ligi FUSIO 2016. za zagiće (2007' godište), 13.03.2016.  bio je proglašen za najboljeg strijelca turnira.

  :: opširnije :: 


objavio: Spomenka Kletečki  datum: 21. 3. 2016. 11:31

Glazbena vijest!

54. REGIONALNO NATJECANJE U 2.KATEGORIJI FLAUTE održano je 13.2.2016.u Jastrebarskom na kojem je nastupila Dora Šeremet učenica 6c razreda. Dora je osvojila 1. nagradu i time natjecanje nastavila na DRŽAVNOM NIVOU 12.3.2016. na GLAZBENOJ AKADEMIJI U ZAGREBU gdje je osvojila 2. nagradu. Čestitke Dori od cijele škole, a posebno od razreda.
Razrednica, Stojanka Licul

  :: opširnije :: 


objavio: Stojanka Licul  datum: 21. 3. 2016. 09:43

Akrobatski rock`n`roll

Nikola Dubravčević i Ela Zeljko , učenici 3. b razreda , OŠ A. Kovačić , akrobatski rock `n` roll aktivno treniraju od početka 1. razreda. Oboje zaljubljenici u ples i natjecanja marljivo odlaze na treninge , a na natjecanjima ostvaruju odlične rezultate. U kategoriji „mini“ u kojoj su trenutno , u  prosjeku se natječe 25 parova iz cijele Hrvatske , a Ela i Nikola su se  na svakom natjecanju  plasirali u samo finale ( 7 najboljih parova ) . Do sad su osvojili zlatnu medalju na prvenstvu kluba,  plasirali su se prošle godine u finale  KUP-a Hrvatske , finale državnog prvenstva Hrvatske u Slavonskom Brodu,  finale međunarodnog Božićnog turnira u Petrinji . Ovu godinu  započeli su  sa najboljim rezultatom do sad -  srebrnom medaljom na prvenstvu grada Zagreba . Držimo im palčeve za ubuduće jer natjecanja za ovu godinu tek počinju.

  :: opširnije :: 


objavio: Spomenka Kletečki  datum: 21. 3. 2016. 09:39

Velika i najpovoljnija proljetna rasprodaja u Španskom

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mladen Ćurić  datum: 13. 3. 2016. 19:17

Plastičnim čepovima do skupih lijekova

Tijekom siječnja učenici trećih razreda naše škole  pridružili su se kampanji Udruge oboljelih od leukemije i limfoma „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“ i započeli skupljati plastične čepove. Za nepunih mjesec dana svaki je razred skupio više od 10 kg čepova. Čepovi su Udruzi dostavljeni u petak, 26. veljače zahvaljujući neumornim učiteljima Vladi Jandrašeku i Spomenki Kletečki.

Sve sudionike Nacionalni park Brijuni će nagraditi besplatnom ulaznicom. Pridružite se i vi!

  :: opširnije :: 


objavio: Ljiljana Kahlina  datum: 1. 3. 2016. 10:38

Alpsko skijanje - Međunarodna utrka (Kranjska Gora)28.2.2016. Veliki uspjeh za OTTA OREŠIĆA koji je dva puta za redom u povijesti ove utrke osvojio 21. i 22.  pokal ROK PETROVIĆ za HRVATSKU.

To stvarno još nikome nije uspjelo, pa smo zato OTTO na tebe jako ponosni i čestitamo na uspjehu koji je rezultat tvoje odlične sportske forme, teškog rada i odricanja. Želimo ti još puno odličja, jer pred tobom je ako ovako nastaviš vrhunska sportska karijera. Grabi samo naprijed prema ostvarenju svoga sna.

OŠ A.Kovačića

Razrednica, Stojanka Licul

Vijest iz Večernjeg lista

  :: opširnije :: 


objavio: Stojanka Licul  datum: 1. 3. 2016. 09:42

Alpsko skijanje

Učenik naše škole Otto Orešić, 6.c razred osvojio je značajne rezultate u ALPSKOM SKIJANJU.
Na gotovo samom početku 2016 god. tri vrhunska rezultata :


1 mjesto VELESLALOM  NA MEĐUNARODNOJ UTRCI U ITALIJI ( SAPPADA)


DRŽAVNI PRVAK HRVATSKE I PRVAK GRADA ZAGREBA.


Tri puta bravo za našeg Otta ujedno zahvaljujem nastavnicima što mu nesmetano omogućuju da se bavi ovim vrlo zahtjevnim sportom i odgovaranje prema dogovoru.


Čestitke od srca O.Š. A. Kovačića

  :: opširnije :: 


objavio: Stojanka Licul  datum: 25. 2. 2016. 12:59

Književni susret: Željka Horvat-Vukelja

Bila nam je čast ugostiti u svojoj školi gospođu Željku Horvat-Vukelja, poznatu dječju književnicu, profesoricu francuskog i španjolskog jezika!

Književni susret održan 22. veljače 2016. obuhvaćao je dva dijela: priče namijenjene prvašićima (pet prvih razreda) te upoznavanje spisateljice s članovima Literarne družine, uz interpretativno čitanje njihovih uradaka. Istovremeno je upriličena i izložba dječjih likovnih radova na temu Obrada lektire u školskoj knjižnici.

Preko jednostavnih i djeci razumljivih priča i igrokaza, kroz igru, književnica djeci uvijek prenosi iznimno važne poruke, upozorenja, smjernice za lijep i osmišljen život. Vedrina, plemenitost i ljubav, kojima u svom nastupu zrači gospođa Željka, pretvorila je ovaj susret u razdragano druženje, nezaboravan doživljaj…

 Hvala Vam – merci, poštovana profesorice, draga naša prijateljice!

FOTOGALERIJA: uz prizore s književnog susreta pogledajte i dječje uradke nastale po uzoru na Slikopriče Željke Horvat-Vukelja te ilustracije netom ispričanih zgoda!

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Brađašević  datum: 24. 2. 2016. 13:01

Fašnik

Pogledajte kako smo se samo radovali i uživali: 9. veljače, kao i svake godine, u našoj školi održan je maskenbal, bogatiji no ikad!

Voditelj programa bio je prof. Zdravko Mihaljević, veliki znalac ovoga posla.

Komisija u sastavu: Goran Vilić, Anita Tisaj, Spomenka Kletečki, Silvio Truban i Zdravko Mihaljević izabrala je, po njihovu sudu, najuspjelije maske.

Skupne maske: 1. Ronioci (1.c); 2. 101 dalmatinac (5.d); 3. Žuti malci (2.b)

Pojedinačne maske: 1. Licitarsko srce; 2. Leteći balon; 3. Aparat sa slatkišima

Najuspješnija učiteljska maska: Cruella de Vill - 101 dalmatinac (Jelena Cvrlje)

Budući da „o ukusima ne treba raspravljati“… svatko od nas imao je svoje „favorite“ koji možda i nisu nagrađeni – potražite ih među priloženim fotografijama!

Poželjno je da se, bez obzira na masku koja nas skriva, ispod nje uvijek nalazi – DOBAR ČOVJEK!

FOTOGALERIJA

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Brađašević  datum: 16. 2. 2016. 12:11

Večer poezije i glazbe

U petak, 5. veljače 2016. održana je Večer poezije i glazbe na kojoj su nastupili naši učenici. U lijepoj večernjoj atmosferi čuli smo izvedbe klasične i popularne glazbe kao i ljubavne poezije.

Hvala svim izvođačima i njihovim voditeljima na pripremi i izvedbi programa, kolegama na dolasku, kao i svim roditeljima koji su došli podržati naše učenike.

FOTOGALERIJA

  :: opširnije :: 


objavio: Mato Matošević  datum: 11. 2. 2016. 07:06

Županijsko natjecanje iz informatike Vijest ima dokument u privitku

Dana 12. veljače 2016. godine. u našoj se školi održava Županijsko natjecanje iz informatike u kategoriji Razvoj softvera i poduzetništvo za osnovne i srednje škole.

SLUŽBENI REZULTATI SREDNJA ŠKOLA

SLUŽBENI REZULTATI OSNOVNA ŠKOLA

  :: opširnije :: 


objavio: Mladen Ćurić  datum: 10. 2. 2016. 17:46

Večer poezije i glazbe

  :: opširnije :: 


objavio: Mato Matošević  datum: 29. 1. 2016. 11:14

Lucko

Ekipa PARABOLA iz OŠ Ante Kovačića sudjelovala je na sedmom ekipnom natjecanju osnovnih škola Gimnazije Lucijana Vranjanina.
Između 109 ekipa iz 51 osnovne škole, PARABOLA je osvojila 9. mjesto. Slavnu četvorku čine osmaši Ana Vajić i Marko Vlaić, sedmašica Magdalena Cvitanić i šestaš Patrik Pavić.

Čestitamo i želimo još ekipnih uspjeha!!!

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Derniković  datum: 25. 1. 2016. 15:21

Božićni sajam

U utorak 22. prosinca 2015. u našoj školi

održan je tradicionalni humanitarni Božićni sajam. Novčana sredstva prikupljena na tom sajmu namijenjena su socijalno ugroženim učenicima.

Na ovome Božićnom sajmu prodajom božićnih ukrasa, kolača, ostalih proizvoda koje su izradile vrijedne ruke naših učenika i njihovih roditelja prikupilo se

19.568,00 kn

HVALA!

  :: opširnije :: 


objavio: Marcela Kučeković  datum: 13. 1. 2016. 08:14

ČOKOLADA S ČOKOLADOM

Nagrađeni film naše škole na 53. Reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva djece Film je osvojio prvu nagradu u kategoriji radioničkoga filma koju mu je dodijelio dječji međunarodni žiri

  :: opširnije :: 


objavio: Marcela Kučeković  datum: 8. 1. 2016. 14:49

Božićna priredba

U petak, 18.prosinca 2015. održana je božićna priredba učenika naše škole pod nazivom U sjaju božićne zvijezde u crkvi Uznesenja BDM u Stenjevcu.
Zahvaljujemo od srca svim učenicima i njihovim voditeljima što su svojim trudom i radom prenijeli publici svoje osjećaje, svoj trud i rad kroz govor, pjevanje i sviranje.
Svi smo osjetili duh Božića i svega što nam lijepo donosi.

FOTOGALERIJA
 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mikulaš  datum: 23. 12. 2015. 14:16

Dobro je činiti dobro

Potaknuti prezentacijom gđe Martine Leopold, predsjednice Društva za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece „ Mali zmaj“, svi učenici 5. razreda su velikodušno prikupili donacije u obliku slatkiša i igračaka za djecu iz socijalno ugroženih obitelji diljem Hrvatske.

 Ponosni smo na naše učenike koji su pokazali da je dobro činiti dobro.

Zahvaljujemo svim roditeljima učenika 5. razreda što su omogućili svojoj djeci da doniraju slatkiše i igračke.

  :: opširnije :: 


objavio: Jelena Cvrlje  datum: 23. 12. 2015. 14:08

Božićni koncert

  :: opširnije :: 


objavio: Mato Matošević  datum: 11. 12. 2015. 11:11

Sveti Nikola u našoj školi!

Eto, draga djeco, bili ste dobri - zato je i svratio k vama! A znate li tko mu je dojavio da niste pretjerali u nestašlucima? Vjeroučitelj Marko, koji ga je doveo te pratio od učionice do učionice da ne zaluta...

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Brađašević  datum: 11. 12. 2015. 10:52

Izrada staklenih kuglica

U ove predbožićne dane 1. i 2. razredi naše škole sudjelovali su u izradi staklenih kuglica za bor. U goste nam je došla staklo puhačica, učenicima je demonstrirala izradu kuglica koje su oni tada ukrašavali bojama i šljokicama.

FOTOGALERIJA

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mikulaš  datum: 10. 12. 2015. 15:22

VEČER MATEMATIKE !!!

Večer matematike održana je 3.prosinca 2015.godine u 18 sati.

Ukupan broj sudionika naše škole bio je 279. Od toga su sudjelovala 102 učenika razredne nastave i 63 roditelja. U predmetnoj nastavi je sudjelovalo 109 učenika i 5 roditelja.

Svi smo se dobro zabavili i uživali u matematičkim igrama.

Zahvaljujemo svim učenicima, roditeljima i učiteljima koji su se svojim radom i trudom priključili realizaciji projekta Večeri matematike u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva.

Očekujemo vas i sljedeće godine,

prvog četvrtka u prosincu!

FOTOGALERIJA!

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Derniković  datum: 4. 12. 2015. 15:10

Večer matematike

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Derniković  datum: 26. 11. 2015. 13:53

HUMANITARNA AKCIJA PRODUŽENOG BORAVKA

Danima kruha, ove godine, podarili smo humanitarnu notu. Namirnice potrebne za izradu kruha, odlučili smo darivati onima kojima je to najpotrebnije.

Ovim putem želimo zahvaliti roditeljima koji su se uključili u našu akciju. Količina sakupljenih namirnica nadmašila je sva naša očekivanja. Hvala Vam na velikom odazivu.

Sakupljene namirnice dostavljene su u socijalni dućan Siget.

Zahvaljujemo učiteljima produženog boravka i svim ostalim učiteljima i profesorima  koji su vrijedno sakupljali i pakirali donacije.

  :: opširnije :: 


objavio: Sanja Petek  datum: 22. 10. 2015. 12:53

Dani zahvalnosti za plodove zemlje

Obilježavanje Dana kruha (Dani zahvalnosti za plodove zemlje) održano je 16. listopada 2015. u predvorju naše škole, uz prigodni program.

Veliki zbor (prof. M. Matošević) zapjevao je Primi ove darove, naš Oče…, Dramsko-recitatorska družina (prof. M. Kučeković) izvela je pjesme Literarne družine naše škole (prof. I. Brađašević).  

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Brađašević  datum: 19. 10. 2015. 10:08

Uspjeh našeg učenika na teniskim natjecanjima

Luka Štih, učenik 2. d odjela,  godinu dana je član Teniskog kluba Futur i veliki je zaljubljenik u tenis. Vrlo brzo je napredovao kroz 3 jakosne natjecateljske kategorije i na klupskim turnirima ostvaruje zapažene rezultate. Nedavno je napunio 8 godina i time stekao pravo natjecanja na turnirima Zagrebačkog teniskog saveza. marljivo trenira 4 - 5 puta tjedno, uspješno usklađujući školske i sportske obaveze. odličan je učenik, često planinari, posjećuje knjižnice, polaznik je škole stranih jezika i oduševljen je radionicama za male inženjere.

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Popović  datum: 17. 10. 2015. 11:01

SPORTSKI USPJESI ISKRE KORAČ, UČENICE 2.D RAZREDA

Iskra se karateom počela baviti još u vrtiću kao šestogodišnjakinja. Ubrzo je uočen njen talent i predanost radu te je uključena u sustav natjecanja Zagrebačkog karate saveza.

Dosadašnji uspjesi:

3. mjesto na Prvenstvu učenika Zagrebačkog karate saveza u kategoriji KATE – učenice 1. razred
2. mjesto na Prvenstvu Zagreba u kategoriji KATE – cicibanke (6, 7)
2. mjesto ekipno u kategoriji MLAĐE UČENICE ZKS-a

Iskra je nositeljica 5. kyu (zeleni pojas).

Svoje uspjehe ostvarila je zahvaljujući svojoj marljivosti i upornosti te predanom i nesebičnom radu trenera karate kluba Stenjevec, gospodina Miroslava Vasića.

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Popović  datum: 15. 10. 2015. 18:27

DANI KRUHA

 

DANI KRUHA – DANI ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE

16. 10. 2015. PETAK, U 12,30:

IZLOŽBA KOŠARICA, KRATAK PROGRAM, BLAGOSLOV KRUHA I PLODOVA ZEMLJE

Izložba i kratak program bit će organizirani u predvorju škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Božidar Nevžala  datum: 13. 10. 2015. 16:44

Kurikulum

Školski kurikulum

OŠ Ante Kovačića

2015./2016.

  :: opširnije :: 


objavio: Božidar Nevžala  datum: 1. 10. 2015. 09:09

Prijem prvašića

Svečana priredba povodom prijema prvašića održana je prvi nastavni dan, 7. rujna 2015. u 13 sati. Uz pozdravnu riječ ravnatelja prof. Božidara Nevžale, u prigodnom programu upućen je i zazivni blagoslov kojemu je cilj zaštita i sigurnost naših mališana. Pogledajmo prizore sa svečanosti... 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Brađašević  datum: 15. 9. 2015. 11:12

Uvođenje e - dnevnika

U novu školsku godinu učitelji "startaju" znatno prije učenika: informatičku radionicu na temu Uvođenje e - dnevnika u nastavu održao je za kolege prof. Mladen Ćurić u svojoj učionici!

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Brađašević  datum: 7. 9. 2015. 11:08

e-Dnevnik Vijest ima dokument u privitku

Od ove školske godine naša se škola uključuje u projekt e-Dnevnika, čime klasični papirnati dnevnik postaje stvar prošlosti.

e-Dnevnik za učenike i roditelje

Ocjene, bilješke nastavnika, izostanci, raspored lektira,
raspored pisanih zadaća, osobni podaci, ...

Aplikaciji mogu pristupiti učenici i roditelji učenika škola koje koriste e-Dnevnik sustav u tekućoj školskoj godini. 


Više o projektu e-Dnevnik možete pronaći ovdje.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mladen Ćurić  datum: 24. 8. 2015. 21:20
 


info - nastava

16. tjedan  (14.1. do 18.1.)

RASPORED B

ČETVRTI, ŠESTI I OSMI RAZREDI POPODNE

 2.E, TREĆI, PETI I SEDMI RAZREDI UJUTRO

1.E, 2.F I 3.E MEĐUSMJENA

 


HONI

3. kolo subota 15.12.2018.


Kovačić MINIS


Volonteri u medijima

Emisiju Radio Sljemena u kojoj su gostovali naši volonteri možete poslušati na sljedećoj poveznici.


 

OŠ ANTE KOVAČIĆA

KOTARNICA 17

10090 ZAGREB

skola@os-akovacica-zg.skole.hr  


Kalendar
« Siječanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 1. 2018.

Ukupno: 114428
Ovaj tjedan: 548
Danas: 548

Korisni linkovi
e-Dnevnik

Razno

Škola

preskoči na navigaciju